
«نظام سرگرمی، بازی و غنابخشی به اوقات فراغت» بررسی شد.
در نشست کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی، سند «نظام سرگرمی، بازی و غنابخشی به اوقات فراغت» بررسی شد.
نشست کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی به ریاست آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی با موضوع بررسی چارچوب سند «نظام سرگرمی، بازی و غنابخشی به اوقات فراغت» در فضای مجازی به میزبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
این نشست که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و دکتر کلانتری، معاون وزیر علوم برگزار شد، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانهای، اقدامات فرهنگی و محتوایی این بنیاد را در حوزه بازیها تشریح کرد و گزارشی در مورد میزان استقبال کاربران ایرانی از بازیهای ایرانی، موضوعات مورد علاقه کاربران ایرانی، تاثیر پویانمایی بر ساخت بازیهای رایانهای، اقدامات انجام شده توسط بنیاد ملی بازیهای رایانهای و در نهایت توضیحاتی در مورد رویداد ملی «بازیآرا» ارائه کرد.
در ادامه این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فرصتها و تهدیدات حوزه بازیهای رایانها،ی چارچوب سند «نظام سرگرمی، بازی و غنابخشی به اوقات فراغت» مورد بررسی قرار گرفت. آقامیری در این نشست، ضمن تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان بازیهای رایانهای ایرانی، گفت: مرکز ملی فضای مجازی آمادگی کامل دارد تا در زمینه حمایت از تولیدات بومی در حوزه بازیهای رایانهای، در زمینه سیاستگذاریهای مورد نیاز اقدام کند.
وزیر ارشاد نیز در این نشست طی سخنانی گفت: با توجه به اشرافی که نسبت به وضعیت موجود داریم به این برآورد رسیدهایم که حوزه بازیهای رایانهای حتما برای ما فرصت مغتنمی است و میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم.
موارد اخیر
-
آشنایی با Acunetix: ابزار پیشرفته برای اسکن امنیتی وب
-
معرفی Burp Suite: بهترین ابزار برای تست نفوذ وبسایتها و شناسایی آسیبپذیریها
-
نحوه جلوگیری از حملات Directory Traversal و شناسایی آنها
-
بررسی کامل آسیبپذیری Heartbleed و روشهای مقابله با آن
-
چگونه WannaCry دنیای سایبری را به چالش کشید؟
-
بررسی آسیبپذیریهای Meltdown و Spectre و روشهای مقابله با آنها
-
آشنایی با سیستم تشخیص نفوذ قدرتمند Snort
-
Rate Limiting چیست و چگونه امنیت شبکه را افزایش می دهد؟
-
حمله Ping of Death چیست؟ آیا حمله Pod باعث آسیب به شبکه ما میشود؟
-
حمله Smurf: یک تهدید قدیمی اما خطرناک در شبکه!
برترین ها
اشتراک گذاری این مطلب
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
