هارد دیسک
SATA drives
SSD hard drives
NVMe
CPU
پاور کیس
بزرگترین مزیت این نوع طراحی پاور کامپیوتر این است که بهراحتی میتوانید کابلی را که نیاز ندارید از دستگاه جدا کنید که این موضوع منجر به مدیریت بهتر کابلها شده است.
پاورهایی که در پشت آنها تعداد زیادی کابل وجود داشته باشد که در انتهای خود کانکتور داشته باشند به طراحی پاور کامپیوتر غیرماژولار معروف هستند.
این پاورها قیمت بسیار پایینتری نسبت به دو مدل دیگر دارند درنتیجه بسیار مقرونبهصرفه تر است.
تمامی کابلها به منبع تغذیه متصل هستند و مهمترین ایراد آن این است که درصورتیکه کاربر بهتمامی خروجیها نیاز نداشته باشد، کابلهای متعدد در کیس باقیمانده و مدیریت اسمبل را با مشکلاتی مواجه میسازند.
کارت گرافیک
کارت گرافیک آن-برد یا Integrated
کارت گرافیک مجزا یا Discrete
کارت گرافیک اکسترنال یا eGPU
کیس کامپیوتری
Full Tower بین 55 تا 75 سانتی متر ارتفاع و 22 تا 32 سانتی متر عرض دارد. میتواند از 4 تا 9 جایگاه 5.25 اینچی (برای درایو نوری اضافی) داشته باشد. به شما این امکان را میدهد تا هفت کارت توسعه مانند کارت صدا یا گیرنده را نصب کنید. این نوع کیس کامپیوتر با اندازه و وزن مناسبی عرضه میشود که معمولا خنک کننده داخلی بهتری دارد.
فرمت Mid-tower یا ATX محبوبترین و پرکاربردترین کیس کامپیوتر است که به شما امکان استفاده از بسیاری از درایوها و تقریباً انواع مادربردها با ابعاد کلی قابل قبول را در آن میدهد. میانگین ارتفاع برج کامل بین 35 تا 55 سانتی متر و عرض 15 تا 25 سانتی متر است
این نوع کیس کامپیوتر به گونهای طراحی شده است که فضای فیزیکی کمی را اشغال کند. متوسط طول برجهای کوچک بین 30 تا 45 سانتی متر و عرض 15 تا 25 سانتی متر است (آنها گاهی اوقات میتوانند کوچکتر باشند). محفظههای حرارتی آنها بهترین در بازار نیستند، بنابراین نصب قطعات کم مصرف به جای قطعات پرمصرف برای شما راحتتر است.
HTPC مخفف Home theater PC و SFF مخفف Small Form Factor است. این نوع کیسها بسیار مناسب در نظر گرفته میشدند، اما در سالهای اخیر به دلیل کوچک سازی اجزای قدرتمندی که میتوانند در آنها قرار بگیرند، محبوبیت زیادی پیدا کردهاند.
کارت شبکه
کارت شبکه PCI بی سیم
کارت شبکهPCI فیبری
کارت شبکه 4 پورت PCI
مادر برد
مادربرد AT
مادربرد ATX
مادربرد Micro-ATX
مادربرد Mini-ITX
مادربرد E-ATX
مادربرد LPX