بسترهای امنیتی که در امن افزار رایکا ارئه میشود شامل راه اندازیTunneling,Ip sec,Open vpn  میباشد که نکاتی در مورد این بسترهای

امنیت برای شما مدیران سازمان ارائه خواهیم داد

VPN

VPN به معنی شبکه مجازی خصوصی است.VPN یک شبکه خصوصی را از طریق شبکه‌های عمومی مانند اینترنت و برقراری ارتباط وایرلس رمزگذاری شده گسترش می‌دهد. بطور مثال که شبکه خصوصی شرکت شما در یک ساختمان قرار دارد که آن شرکت محدود شده به یک نقطه جغرافیایی و برای دسترسی به آن باید به آن ساختمان برویم. اما ممکن است که امکان دسترسی حضوری به محل وجود نداشته باشد. و ما نیاز داریم که به شبکه خصوصی شرکت وصل شده و با آن کار کنیم. مثلا در مواقعی که فاصله مکانی شما با آن نقطه زیاد است و اتفاقی می‌افتد که سریعاً باید به شبکه وصل شوید یا امروزه که اصطلاح کار از راه دور مطرح است، کاربران مبایست با استفاده از ارتباطات امن بتوانند به شبکه وصل شده و کار خود را انجام می‌دهند. ارتباط VPN در صورت استفاده از پروتکل های مناسب و الگوریتم های رمزگذاری معمولا امن بوده و غیرقابل شنود و رمزگشایی هستند.

IPSEC

IPSec مخفف Internet Protocol Security بوده و پروتکل برای امن کردن شبکه‌اینترنت است. این پروتکل علاوه بر اینکه از قابلیت رمزنگاری استفاده می‌کند می‌تواند برای ایجاد تونل نیز به کار رود… در این پروتکل در حالت Transport Mode فقط اطلاعات موجود در قسمت بسته داده به صورت رمزنگاری درمی‌آید و در حالت Tunnel Mode تمامی اطلاعات به صورت رمزنگاری‌ شده درمی‌آیند… این پروتکل در کانکشن های VPN بر اساس تونل L2TP کار می‌کند.

OPEN VPN

پروتکل وی پی ان  اوپن وی پی ان  یک پروتکل بسیار امن می‌باشد که از قابلیت‌های Open SSL و SSL/TLS برای رمزنگاری استفاده می‌کند. این پروتکل را می‌توان یکی از قوی‌ترین پروتکل‌های وی پی ان  برای رمز گذاری و امنیت نام برد. البته مشکل اساسی این پروتکل این است که به صورت عمومی در سیستم‌عامل‌ها وجود دارد و در آن‌ها استفاده نمی‌شود. به همین دلیل برای اینکه بتوانید از این پروتکل روی ویندوز خود استفاده کنید باید برنامه جانبی آن را نصب کنید. این پروتکل کانفیگ و پیکربندی بسیار سختی داشته و مراحل تنظیم آن بسیار زیاد است و این پروتکل از الگوریتم AES برای رمز گذاری اطلاعات استفاده می‌کند. مشکل دوم این پروتکل بی‌ثبات بودن اتصال آن است و ممکن است هرلحظه اتصال آن قطع شود.

TUNNELING

پروتکل تونلینگ یا تانلینگ (Tunneling) به عنوان راهکاری برای برقراری ارتباط از طریق یک شبکه خصوصی ویژه شبکه های درون سازمانی است. در این روش تونل ارتباطی، بسته دیتا که در درون یک بسته دیگر قرار گرفته را از طریق یک شبکه عمومی به مقصد می رساند. راهکار تونلینگ در بستر های مختلف مخابراتی، ارتباط داخلی بین شعبات و یا دفاتر یک شرکت یا سازمان را فراهم می کند و همچنین ویژگی های امنیتی  بسیاری مانند گزینه های رمزگذاری را ارائه می دهد.

بسترهای امنیتی شبکه سازمان خود را میتوانید به امن افزا رایکا بسپارید

اشتراک گذاری در

تلگرام
واتساپ
ایمیل

مطالب مرتبط