دسترسی سریع
- مجوز هـا
- دربــاره مــا
- مشتـریان مـا
- فرصت های شغلی
مستندات
- تقویم
- پایگاه دانش
- الزامات امنیتی
- اخبار امن افزار رایکا
امروزه، کسب آگاهی در مورد آنچه راهکارهای سنتیِ امنیت شبکه قادر به انجام نمیباشند و همچنین دلایل نیاز سازمانها به تجهیز Web Application Firewall یا به اختصارWAF، به عنوان مبنایی برای استراتژی امنیت IT ضرورت یافته است. محافظت موثر از داراییهای وب در سازمان ها، مستلزم درک کاملی از قابلیتها و همچنین محدودیتهای تکنولوژیهای امنیتی فعلی آن سازمان میباشد. به عنوان مثال، اگرچه فایروالهای سنتی شبکه و سیستمهای جلوگیری از نفوذ یا به اختصار IPS، برای فیلتر نمودن حجم زیادی از تهدیدات در لایههای پایینی مفید میباشند، اما از قابلیتهای کافی جهت جلوگیری از تهدیداتِ هدفمند و مختص به برنامه برخوردار نبوده و امروزه این نوع حملات مرتب علیه سازمانها به کار میروند. حتی فایروالهای نسل بعدی (Next-Generation Firewall) نیز علیرغم ارائه قابلیت های بهبودیافته در جهت کنترل دسترسی به منابع شبکه، در محافظت سامانه های تحت وب سازمان بسیار موثر و کارآمد می باشد. با استفاده از تکنولوژی WAF، چالشهای مربوط به نگهداری از داراییهای تحت وب امروزی در مقابل تهدیدات سایبری به میزان قابل چشمگیری کاهش یافته و امروزه Web Application Firewall، یکی از مولفههای مهم و ضروری در استراتژی حفاظت از وب برای سازمانها محسوب شده و نقش مهمی را در افزایش امنیت نرم افزارهای تحت وب سازمان ها ایفا می نماید.
انواع مختلفی از فایروال ها وجود دارد که میتوان از آن در سازمان ها استفاده کرد استفاده از ابزارهای امنیتی ضروری در شبکه مانند Firewall، آنتی ویروس و دیگر ابزارهای امنیتی به خودی خود کافی نمیباشد. اطلاعات امنیتی ایجاد شده توسط ابزارهای امنیتی باید آنالیز شوند تا از امنیت شبکه اطمینان حاصل شود. از این رو، آنالیز logهای فایروال و دیگر logهای ابزارهای امنیتی برای امنیت شبکه حیاتی میباشند.
Logهای فایروال اطلاعات زیادی در مورد تهدیدات امنیتی در حاشیه شبکه و ماهیت ترافیک وارد و خارج شده از فایروال را نشان میدهد.آنالیز logهای فایروال، اطلاعات دقیق و به صورت Real Time در اختیار مدیر شبکه قرار میدهد تا در صورتی که اقدامات مخربی علیه شبکه در حال صورت گرفتن باشد، مدیر شبکه اقدامات لازم را جهت محدود کردن این اقدامات مخرب انجام دهد
یکی دیگر از محصولات امنیتی که کمپانی سیسکو تولید و روانه بازار کرد، سری Cisco ASA می باشد که مجموعه ای از هشت پلتفرم امنیتی Threat-focused NGFW است. با توجه به محدوده توان عملیاتی که این محصول ارائه می دهد، جهت کاربرد در ادارات کوچک یا شعبه ها تا Edge اینترنت مناسب می باشد. این سری از محصولات در برابر تهدید دفاع بهتری را با ملاحظه هزینه-کارایی ارائه می دهند.
این دستگاه امنیت بیشتری را برقرار می سازد. این سری از فایروال ها همراه با قابلیت NGIPS می باشند که منجر می شود، پیشگیری از تهدید کاراتر باشد همچنین اطلاعات کاملی از کاربرها، زیرساخت ها و اپلیکیشن ها را ارائه می دهد و ظرفیتی مناسب جهت شناسایی تهدیدها و پاسخگویی دفاعیِ خودکار را پشتیبانی می کند. این ویژگی برجسته، فایروال ASA را قادر می سازد تا 99.4% از تهدیدها را مسدودکند. علاوه بر این، AMP قابلیت دیگری است که در سری فایروال ASA 5500-x وجود دارد و باعث می شود که 99.2% از تهدیدها توسط این دستگاه مسدود شوند. از جمله ویژگی های AMP می توان به تشخیص نفوذی کارا، Sandboxing1، هزینه کم Ownership و حجم حفاظتی بیشتر اشاره نمود که در کشف، درک و مسدود کردن بدافزارها و تهدیدهایی نوظهور که توسط دیگر لایه های امنیتی کشف نمی شوند، کمک شایانی می کنند. لازم به بیان است که این دستگاه بیشترین امتیازات مربوط به کارایی امنیت را در تست های Third-party کسب کرده است.
کاهش هزینه ها و سادگی مدیریت
این دستگاه فعالیت های درون شبکه را تعقیب و کنترل می کند. اطلاعاتی از کاربرها، اپلیکیشن ها، دستگاه ها، تهدیدها، فایل ها و آسیب پذیری ها به دست می آورد. همچنین محافظت را از مراکز داده به دستگاه های موبایل گسترش می دهد.
سرویس های امنیتی یکپارچه و اتوماسیون Task ها
این سری از فایروال ها چندین سرویس امنیتی را در پلتفرمی واحد ادغام می کنند، سرمایه و هزینه های اجرایی و همچنین پیچیدگی اجرایی را کاهش می دهند. همچنین Task های امنیتی را جهت افزایش عملکرد و سرعت گرفتن اصلاحات به طور خودکار انجام می دهند.
فایروال فورتی نت مدل FG-100Eیک فایروال سخت افزاری شبکه در برابر تهدیدات امنیتی می باشد که یک ابزار چند منظوره در تجهیزات شبکه بوده و با ایجاد سیستم دفاعی گسترده باعث کاهش میزان هزینه های مدیریتی می گردد. فایروال های فورتی گیت را می توان یکی از بهترین فایروال های موجود در بازار دانست. مدل های متنوع فایروال های فورتی گیت با توان عملیاتی گوناگون و همچنین تعدد تنوع در تعداد پورت می تواند نیاز شبکه های کوچک تا بزرگ سازمانی را به خوبی پوشش دهد و از نظر رابط کاربری به جرات می توان گفت که یکی از 3 فایروال برتر در این زمینه می باشد که رابطکاربری بسیار راحت و خوش ساخت را در اختیار مدیران شبکه ، کارشناسان امنیت و فایروال قرار می دهد.
فایروال سایبروم (Cyberoam Firewall) را می توان در قالب فایروال های نسل جدید (NGFW) یا فایرالUTM معرفی نمود. از جمله امکانات این فایروال، قابلیت نظارت مبتنی بر وضعیت (stateful inspection) و نظارت عمیق بر پکت ها(Deep Packet Inspection) برای امنیت شبکه، اپلیکیشن و کاربران بصورت مبتنی بر شناسه یا هویت محور می باشد. با تکیه بر این ویژگی ها، فایروال سایبروم می تواند سازمان ها را از حملات DoS، DDoS و IP Spoofing در امان نگاه دارد.